Viscentre ’t Wad

De lekkerste vis in Den Oever

Aan het begin van de Afsluitdijk in Den Oever vind je Viscentre ’t Wad. Een visrestaurant waar je de lekkerste vis kunt eten. Vanuit ons restaurant kijk je uit op de levendige haven met vissersboten. En wie geluk heeft ziet achter de dijk op de Oeverse Schor een zeehond liggen.

Verrassend visrestaurant

Waar de beste kwaliteit vis wordt geserveerd, moet ook een restaurant staan die dezelfde kwaliteit uitstraalt. ’t Wad kan dan ook gerust een verrassend visrestaurant worden genoemd. Open, robuust en stoer past het in de omgeving van vissers en de havens en doet het recht aan de verse vis en heerlijke visgerechten die hier worden geserveerd.

Voor vissers tot vertegenwoordigers

Viscentre ’t Wad is dagelijks geopend voor iedereen. Van de vissers uit de haven in werkkleding tot vertegenwoordigers in strak kostuum, iedereen is hier welkom en iedereen komt hier ook steeds weer terug. Niet alleen uit Den Oever en de Wieringermeer maar uit heel het land komen de gasten naar ’t Wad om een visje te eten. Kwaliteit is immers voor iedereen, en onze vis voldoet daar elke keer weer aan.

Verse vis, ook om mee te nemen

Met voormalige vissers aan het roer van dit visrestaurant is de kwaliteit elke dag weer gewaarborgd. Elke dag wordt de vis op de visafslag ingekocht en verwerkt tot eerlijke verse visgerechten om bij ’t Wad zelf op te eten of mee te nemen voor thuis.

Viscentre ’t Wad, dagelijks geopend

Viscentre ’t Wad in Den Oever is geopend van woensdag tot en met zondag. Wie een dagje uit gaat in Den Oever, naar de Waddenzee of richting de Afsluitdijk rijdt is meer dan welkom om bij ons een lekker visje te komen eten.